Fattoria Pietrabuona ligger mellem Lucca og Firenze nær byen Pescia. Det er et relativt ukendt område, som på ingen måde er overrendt af turister.

Hvis man holder af natur og bjerge har Fattoria di Pietrabuona en helt fantastisk beliggenhed midt i den storslåede natur, som har givet området navnet “Det toscanske Schweiz

Fattoria Pietrabuona består af 7 unikke, originale stenhuse, hvor der er lavet i alt 14 lejligheder. 

De forskellige lejligheder er alle indrettet uden at ødelægge det autentiske udseende. 

Lejligheder deles om en swimmingpool, hvor der også er lavet et picnic område.

I receptionen i hovedhuset kan man  få gode råd om egnen, købe stedets produktion af olivenolie og andre specialiteter.

Der er også mulighed for at bestille morgenmad eller aftensmad, som leveres direkte til lejligheden.

Der er et dejligt pool-område oppe ad bjerget.

Stedet kan klart anbefales, hvis man har brug for ro og fred, og samtidig være centralt placeret i Toscana.

På stedet findes der også en fresbee/ disc golf bane med 9 huller til fri afbenyttelse


Podere Sondino er det første stenhus man kommer til efter hovedbygningen. Det er opdelt i tre lejligheder, som alle har deres private udendørs spiseområde. Huset ligger 750 m fra swimmingpoolen.

• Casa Pietro er den største af lejlighederne i Podere Sondino. Den har plads til 6-7 personer og er i to etager. Den består af tre soveværelser, to badeværelser, køkken samt stue med pejs. Udendørs spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ.

• Casa Cinghiali har plads til 4 personer og er i to etager. Den består af to soveværelser, to badeværelser, køkken samt stue med pejs. Udendørs spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. 

• Casa Stalla har plads til 2-3 personer på 40 m2 og i to etager. Den består af et soveværelse på 1. sal og badeværelse, køkken samt stue med pejse i stueetagen. Udendørs spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ.


♥ Podere Villa er delt i tre lejligheder, som alle har deres private udendørs spiseområde. Der er godt 1 km til swimmingpoolen.

• Casa Gigi har plads til 4/5 personer fordelt på to soveværelser og 1 badeværelse, derudover er der en stue og et spisekøkken. Udendørs spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ

• Casa Mezzo har plads til 4/5 personer fordelt på to soveværelser og 1 badeværelse, derudover er der en stue og et spisekøkken. Udendørs spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ 

• Casa Metato lille lejlighed med et dobbeltværelse, badeværelse, samt spisekøkken. Udendørs spise. og opholdsområde med bord, stole og BBQ.


♥ Podere Pastriccio er opdelt i to lejligheder og ligger 500 m fra swimmingpoolen.

• Casa Grande har plads til 4-5 personer og er i to etager. Den består af to soveværelser, badeværelser, køkken samt stue med pejs. Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. 

• Casa Piccola har plads til 2-4 personer og er på 47 m2. Lejligheden er i to etager. Den består af  køkken og opholdsrum i stueetagen, og  soveværelse og  badeværelse på 1. sal. Der findes også en sovesofa på 1. sal. Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Der er WI-FI

♥ Casa di Vetro er et lille selvstændigt hus til 2 personer på 40 m2. Huset har en fantastisk udsigt. Huset er i to etager og består af soveværelse og badeværelser i stueetagen, og  køkken og opholdsrum på 1. sal. Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Der er WI-Fi og aircondition.


Podere Zano

• Casa di Zano er et selvstændigt hus til 6 personer med en fantastisk udsigt. Huset er i to etager og består af tre soveværelser, et badeværelse og et toilet.  Stort køkken og stue med pejs. Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Huset ligger lige ved siden af swimmingpoolen.

• Casetta  di Zano er et selvstændigt hus til 6 personer med en fantastisk udsigt. Huset er i to etager og består af tre soveværelser, tre badeværelser.  Stort køkken og stue med pejs. Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Huset ligger lige ved siden af swimmingpoolen.


Podere Cima a Zano

• Casa Tinaia er i tre etager og har plads til 6-7 personer. Lejligheden består af tre soveværelser, to badeværelser, stort køkken og stue.  Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Huset ligger 50 m fra swimmingpoolen.

• Casa Alfiero er i to etager og har plads til 4-5 personer. Lejligheden består af to soveværelser, to badeværelser, stort køkken og stue.  Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Huset ligger 50 m fra swimmingpoolen. 

• Casa Fienile er i to etager og har plads til 2-3 personer. Lejligheden består af et soveværelser, et badeværelse, stort køkken og stue.  Udendørs findes der et spise- og opholdsområde med bord, stole og BBQ. Huset ligger 50 m fra swimmingpoolen. 

Pris:                                                                       

  Alle andre datoer – undtagen helligdage 14/04-22/06

08/09-15/10

22/06-08/09  
Casa Tinaia 980 € 1.300€  
Casa Zano 700 € 1.085 € 1.435 €  
Casetta Zano 800 € 1.190 € 1.575 €  
Casa Pietro 680 € 910 € 1.200 €  
Casa Alfiero 770 € 1.015 €  
Casa Grande 500 € 665 € 840 €  
Casa Cinghiali 500 € 700 € 910 €  
Casa Gigi 500€ 630€ 770€  
Casa Mezza 500€ 630€ 770€  
Casa Fienile 420 € 560 € 770 €  
Casa Piccola 430 € 560 € 595 €  
Casa Vetro 420 € 630 € 700 €  
Casa Stalla 420 € 560 € 595 €  

Inkluderet i prisen:

Sengelinned og håndklæder

Vaskemaskine

WI-FI

Højstol og barneseng (skal bestilles)

Brug af frisbee/ disc golf banen

Ikke inkluderet i prisen:

Slutrengøring på mellem 35€ og 60€ afhængig af lejlighedens størrelse

Ekstra opredning 85€ pr. uge.

Husdyr 30€ pr. uge

Evt. opvarmning betales efter forbrug.


Ved bestilling betales 50% af huslejen. Rest beløbet betales en måned inden ankomst.


Share