Har man først en gang smagt den rigtige koldpressede olivenolie er det umuligt at vænne sig til den traditionelle massefremstillede olivenolie, som man for det meste finder på hylderne i supermarkedet.

Er du også tilhænger af den gode olivenolie, har du nu mulighed for at adoptere dit eget oliventræ i Toscana. Samtidig kan du være med til at støtte en af de små olivenolieproducenter, som virkelig værner om den gode genuine olivenolie.

Jeg har lavet en aftale med Raffaele Edlmann, som driver Poggio alle Ville, hvor der bl.a dyrkes oliven. Olivene bliver her håndplukket og koldpresset, dvs. at temperaturen under udvindingsprocessen aldrig overstiger de 27 grader.

Resultatet er en utrolig velsmagende ekstrajomfru olivenolie, som giver salaten eller det ristede brød et ekstra pift.

For 60 € har du mulighed for at adoptere et oliventræ i et år.

Du vil få tilsendt et certifikat med billede af dit private oliventræ. Derudover vil du efter olivenhøsten, som begynder i november, få 2 x 500ml af din egen koldpressede olivenolie, samt en flaske  vin, som ligeledes fremstilles på Poggio alle Ville.

Du kan selvfølgelig også selv afhente din olivenolie på Poggio alle Ville. Poggio alle Ville fungerer nemlig også som agriturismo. Når du adopterer et oliventræ kan du bo på stedet til en fordelagtig pris. 

Hvis du vælger at tage til Italien i november og december, har du også mulighed for at være med i selve olivenhøsten.
Hvis du ønsker at adoptere et oliventræ eller ønsker mere information bedes du kontakte mig på e-mail: kontakt@sofiestoscana.dk eller telefon +39 3392201102

En anden mulighed er at adoptere et nyplantet oliventræ i min olivenlund på Poderuzzo B&B. Her er prisen 75€ for et oliventræ og så får man en gratis overnatning for 2 personer med i prisen.

Her er der inden udløbsdato på, så du har mulighed for at følge dit eget oliventræ efterhånden som det vokser sig stort og stærkt og begynder at bære oliven. I kan læse mere om projektet her

Share